![]() |
![]() |
![]() |
|
Přijaté návrhy pro verzi Remastered Tyto návrhy byly schváleny správcem komunity, přeloženy a odeslány na vedení Playa Games. Tyto návrhy nemusí být realizovány ve hře. |
Zobrazit výsledek ankety: Chteli by jste více goldů z arény? | |||
Jasně,super nápad |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 56.25% |
Je mi to jedno |
3 | 18.75% |
Ne,je to blbost radši Goldy na účtu 🙂 |
4 | 25.00% |
Hlasující: 16. V této anketě nemůžeš hlasovat |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|||
|
|||
![]()
Zdarec
Napadlo mě trošku poupravit odměny za souboje v aréně. V ranní fázi hry se bojovat v aréně docela oplatí. Člověk má radost když ukořisti 10-100g a vylepší za to klidně postavu o pár států. V pozdější fázi hry už jsou to bohužel jen drobné. Na levelu 400 je to jen rutina pro 5milionu expy (10 soubojů) a nazdar zítra. Navrhoval bych zvýšít loot klidně na 20% z goldů které má člověk u sebe. Nebo to vybalancovat podobně jako v pevnosti. Jestli bude člověk napadnut víckrát během 24hodin přijde o minimim. Jestli ne přijde o daleko víc. Byla by to určitá motivace znovu začít (okrádat) hráče a každý si musel hlídat "zůstatek na účtu" nerozumím totiž tomu proč přišlo nedávno v updatu zvýšení kapacity goldů na 10miliard když to ve finále nemá žádný smysl. Maximální cena statu je 10mega a šetřit Goldy znamená akorát mít slabší postavu. Jelikož i těch pár set bodů do hlavního statu může ovlivnit boj. Tak nevidím podstatu šetření.... Můj návrh by samozřejmě potřeboval vychytat mouchy,ale bojovat o Goldy je přece daleko zábavnější než se koukat na to jaký jsem frajer že mám 5miliard v banku... 🤔 Dík za názory BYKOSLAV😎 |
|
|||
|
|||
![]()
Po zavedení se aktivní hráči obohatí
![]()
1url.cz/KzVeQ Naposledy upraveno Xnon; 07-11-2020 v 19:17. Důvod: korekce |
The Following User Says Thank You to Xnon For This Useful Post: | ||
|
||||
|
||||
![]()
A co kdybychom nechali ostatní hráče a místo toho by třeba splnění 10 výher v aréně také hráče odměnilo určitým obnosem goldů?
Přeci jen bychom si něco nasazením života v aréně vydělat mohli... :)
|
|||
|
|||
![]()
Ja jsem ten typ heqce, co se radeji jednou za cas vice naboosti nez anych to klikal furt dokola po 1-2 statech....vim, ze to je blbost, ale poxitove pak v te postave jednou za cas vninam vetsi progres :D
|
|
||||
|
||||
![]()
Dle "Thanks" se vám to zamlouvá, tak zašlu na vedení v této formě.
Zobrazování | |
|
|