![]() |
![]() |
![]() |
|
Obecně Zde se můžete ptát na obecné otázky ohledně hry. Prostě vše, co se týká hry a nepatří do jiné sekce. |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravím.
Funguje změna vzhledu itemu na legendární vzhled (třeba na klobouk z aktuálního podzemka) a jeho následné propláchnutí mi může dát vzhled klobouku z předcházejících legendárních poodzemek? Nebo jak jinak máme získat ty staré nálepky kvůli šanci na gemy?
|
|||
|
|||
![]()
Změnou vzhledu a propláchnutím lze získat jen zbraně (nebo štít) pro ostatní classy a dostaneš vždycky jen item ze stejného setu. Na předchozí legendárky budeme muset počkat až se (pravděbodobně) znovu objeví...Halloween, Vánoce.
|
The Following User Says Thank You to LJ.21 For This Useful Post: | ||
|
|||
|
|||
![]()
Super, tak to jsem fakt "rád", že Playa při tom prvním veřejně oznámila, že ty legend. nálepky budou k ničemu...
|
||||
|
||||
![]() Citovat:
Já osobně si myslím, že ty legendární dungeony jim dělají hodně peněz, ale nebudou, pokud budou ty nálepky na halloween stejný, protože všichni houbaři odklikali a získali legendárky už loni... Proto si troufám tvrdit, aby tuto originalitu a popularitu (a hlavně tedy unikátnost "získej teď během 10 dnů nebo nikdy") udrželi dál, že příjdou zas a zas s novým setem legendárek. Jinak by ztratili příjmy od všech, co už to loni posbírali. A zrovna od těch jsou nejvíce ochotni platit... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
|
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|