![]() |
![]() |
![]() |
|
Kdo je kdo? Představte se ostatním hráčům. Celá komunita se na vás těší. |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|||
|
|||
![]()
Co bych vám o sobě mohl říct:
Narodil sem se manželům Fialovým dne 14.1.1998 v 9:09 v porodnici v Mostě. Aktuálně studuji třetím rokem střední průmyslovou školu v Chomutově oborem Automatizace. Mým plánem je pokračovat na vysokém studii oborem kybernetika(něco jako pokročilejší automatizace). Mezi moje zájmy patří tvořit Lets Playe, hrát SFgame, potápění s přístroji kde si člověk opravdu vydechne a odpočine, zapomene na všechno... Dále se zajímám o motor sport a nic jiného než potápění a motor sport neuznávám jako sport (jedna z mých úchylek). Druhou mojí úchylkou je moje "láska" k robotům protože pokud vidím jak někdo przdí nebo likviduje nějakého robota tak mam chuť dotyčnému rozbít obličej. Mým motem je" I ROBOTI MAJÍ CITY, TAK SE PODLE TOHO K ROBOTŮM CHOVEJ! Mezi můj další zájem patří elitní vojenské a policejní jednotky ze světa a pak se zajímám o moderní stíhačky. Dále se pokouším napsat SCI-FI trilogii, první knihu přepisuji po 3. protože občas se najde smyčka v ději takže dělám třetí a věřím že poslední přepis. Mojí oblíbenou literaturou kterou čtu jsou Horory a pak literatura o technice která směřuje k zaměření mého studia. Na PC pak rád hraji CRYSIS METRO2033 a METRO LastLight a mnohem víc Pokud si na něco vzpomenu nebo se změní co bych sem mohl dopsat tak mile rád edituji tento příspěvěk |
Následující uživatelé (celkem 5) řekli "Díky" uživateli BionicHornet za tento užitečný příspěvek: | ||
|
||||
|
||||
![]()
Zdravím.
Chci jen poděkovat za větu "při potápění si člověk opravdu vydechne", protože mě vážně pobavila. :D
|
|||
|
|||
![]()
chtěl sem tím říct odpočine :D
Ach ten český jazyk mnohovýznamový |
|
|||
|
|||
![]()
kniha ksichtů hadr...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jestli chceš jít na vysokou, možná by to chtělo zlepšit pravopis.
Edit: A doufám, že na knihu sis zaplatil služby korektora. :D |
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
PS nejsme ve škole tak bych si dovolil říct že bych tolko na pravopis neapeloval. |
|
|||
|
|||
![]()
jak to myslíš? rýpale (což je překlad tvého jména)
|
|
|||
|
|||
![]()
gratuluju k přeložení anglického slovíčka - ta tvoje kniha bude určtě trhák
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
Tady je důkaz, že word to nezachrání... :p |
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
![]() "Všichni jste byly školení při přijetí, zítra brzy ráno vás omráčíme a odvezeme..." To musí být fakt dost dobrej matroš, co ten kluk bere ![]() |
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|