![]() |
![]() |
![]() |
|
Chyby & Stížnosti Našli jste ve hře nějakou chybu? Máte problém s nějakou funkcí? Pište sem! |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravím, po poslednej aktualizácii hry na ios. Mi hra začala dosť sekať teda skôr ako keby lagovať. A dosť lagovať že je to až odpudzujúce. :/ Je na to niejake riešenie? Primárne hrám na mobile popri práci nemám čas na PC.
|
The Following User Says Thank You to Bryantes For This Useful Post: | ||
|
||||
|
||||
![]()
Mám stejný problem 👍😊
|
||||
|
||||
![]()
Hlášeno prakticky hned ode dne aktualizace.
|
|||
|
|||
![]()
Zdravím,
nevím jestli to už někdo psal, ale od aktualizace se hra na IOS sice přestala sekat, ale začala mi padat prakticky pokaždé, když si chci otevřít členy v cechu a když už to jde automaticky mi naběhne vedoucí cechu a musím dat zpět na všechny. Další věc kterou jsem dnes zažil bylo to, že se mi dodělalo těžení drahokamů a žádný jsem nedostal ani klíč od podzemí, prostě nic. Hraju na českém s33, jméno postavy NetSs, třída nájemný vrah... Děkuji moc za odpověď. |
The Following User Says Thank You to NetSs For This Useful Post: | ||
|
|||
|
|||
![]()
Nový luk ukazuje amorův šíp.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ahoj když stáhnu hru do mobilu a zapnu tak jak se vám ukáže na začátku logo hry a dole ta čára načítání tak to proste stojí už jsem to dělal i na androidu a taky to neslo nevíte co stym ? Už mě to docela štve tak sem šel napsat toto téma sem děkuji doufám ze mi někdo pomůže ahoooj 😊
|
|
||||
|
||||
![]()
V jakém konkrétním zařízení / verzi androidu?
Jste na wifi či datech?
|
|||
|
|||
![]()
Verze iOS 14.3 a na Wi-Fi ale když to zapnu na datech tak to jde kde muže být problém rychlost internetu mám 35mb/s
|
|
|||
|
|||
![]()
Měl bych dotaz, kdy se upraví šíp u nového legendárního luku? Děkuji.
|
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|