![]() |
![]() |
![]() |
|
Fanart Vytvořili jste výtvor, kterým byste se chtěli pochlubit? Zde je to možné. Ukažte světu svůj talent! |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
||||
|
||||
![]()
Zdravím,
do ticketu mi přišlo od jednoho hráče zpracování hospody trochu jinak. :) ![]() Klikněte na obrázek pro plnou velikost. :) Za mě velmi povedené, tak sdílím s vámi.
|
||||
|
||||
![]()
Obrázek mi hodně připomíná styl Zaklínače, ve hře se objevovali také podobné hospody.
Jinak luxusní práce.
|
|||
|
|||
![]()
No kdyby hra vypadala takhle, tak by bylo zdolávání podzemek docela hodně atmosférickým zážitkem :D. Ale téhle hře přeci jen víc sedí ten vtipný komiksový tón.
|
|
||||
|
||||
![]()
To vypadá dobře
![]() ![]() Připomíná mi to hodně staré hry typu Dracula, Zaklínač, Gothic atp. tou atmosférou ![]() Určitě si s tím dal dost práce a mohl by se přidat do naší komunity fóra alespoň v sekci Fanart. Také něco menšího plánuji ![]()
クモ[SPIDDER]= Black Moon (cz) Server: 1/ Class: Vampire/ Clan: Metal Heads Shakes & Fidget (cz) Server: 1/ Class: Demon Warrior/ Guild: LightFall /sig\ Server: 5/ Class: Demon Mage/ Guild: DeathDay Server: 6/ Class: Demon Mage/ Guild: Metal Heads Za registraci a následné nutné ověření emailu přes mé rec děkuji (+ S4 a 2 .de servers- W1 & W3) Naposledy upraveno Spidder; 13-11-2020 v 19:16. |
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|