|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
přehled pro prvních 300 cechů na serveru.
http://sfgame.funsite.cz/ |
| Následující uživatelé (celkem 25) řekli "Díky" uživateli pepiik za tento užitečný příspěvek: | ||
|
|
|||
|
|||
|
to modre pismo je tam fakt dobre neni to dobre vidiet
|
|||
|
|||
|
netusim sice, kdes tohle sebral, ale tyhle informace by alespon podle me mely zustat internimi zalezitostmi jednotlivych cechu a ne je tady vyvesovat verejne
edit: v tom, ze tyhle informace normalne ostatni cechy nevidi bude asi duvod, nemyslis?
there are 10 kinds of people those who understands binary code and those who not Naposledy upraveno Ceris; 18-04-2011 v 06:05. |
| The Following User Says Thank You to Ceris For This Useful Post: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Ako napísal Ceris: Netuším kde si to zobral, ale je to fakt šupa
Asi si začnem mierne pomáhať touto pomôckou a budem útočiť len na neaktívne cechy. Mehehe
|
|
|
|||
|
|||
|
Tuším jak a kde to sebral a rozhodně se nejedná o interní informace, ani o nějaký hack, jak si možná někteří myslí.
Jsou to informace přístupné kterémukoli přihlášenému hráči SF. Nevidím důvod, proč by nemohl zveřejnit informace, které už beztak zveřejněné jsou.
|
| The Following User Says Thank You to Man Dor For This Useful Post: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Myslím si že to není nic špatného,pomůže to,jen mě trošku překvalipla neaktivita několika hráču...až 350h. ;D To mě trošku překvapilo,jinak zajímavá věcička
|
||||
|
||||
|
jojo všechny informace co tam vidíte vám server posílá taky jen se ve hře nezobrazují
...taky mám pro svůj cech hotový i platby tady ukázka : http://sfgame.bikecheck.org/statistiky.php ta tabulka dole. klidně bych to mohl udělat pro všechny cechy taky, třeba časem. jinak nevím co tam znamená pár paramatetrů , kdyby někdo věděl tak napište dík ![]() PS: je to jen freehosting tak snad to nebude padat. |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
A "/act" ti nic neříká pane důstojníku???
|
|
|
||||
|
||||
|
ne?
act mode on act mode off .. k čemu je to dobry?
| Zobrazování | |
|
|