Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #1  
Staré 06-04-2012, 08:55
Goldee Goldee je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Apr 2012
Příspěvky: 2
Question nejde zvýšit instruktor...

Zdravím...
po půlhodinovém hledání jsem nenašel odpověď na svůj dotaz, který zní:

Nacpali jsme spoustu houbiček do cechu, tak jsem se pustil do zvyšování bonusů. Ale ejhle, po pěti kliknutích to dále nešlo, ač zlato i houby na další zvyšování máme. O co se jedná? musím počkat na příští den, abych mohl zvednout dalších 5 levelů budovy? Nelze mi nyní zvýšit žádná (ani poklad, ani pevnost)...

Děkuji

Edit:
Kolegovi to šlo, takže zvedl, ale já stále nemohu nic zvýšit, i když máme stále dostatek...

Naposledy upraveno Goldee; 06-04-2012 v 08:58. Důvod: oprava
Odpovědět s citací
  #2  
Staré 06-04-2012, 09:02
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Nikde
Příspěvky: 6,218
Standardní

Zkoušel jste se přihlásit/dohlásit/restartovat prohlížeč? Vždy, když mi tohle hráči nahlásí a já se na jejích účet přihlásím, tak mi to bez problémů jde.
Odpovědět s citací
Následující uživatelé (celkem 3) řekli "Díky" uživateli slOn za tento užitečný příspěvek:
  #3  
Staré 17-02-2013, 15:09
LutenP LutenP je offline
Kostlivý bojovník
 
Datum registrace: Feb 2013
Příspěvky: 25
Standardní Divné

Ja aj ked restartujem prehliadač, odhlásim sa a prihlásim sa


Furt neviem naývšit, mám 50 000 zlatých, a chcem navíšit pevnost ktorá stojí 160 na to plusko vôbec nejde kliknúť.
Odpovědět s citací
  #4  
Staré 17-02-2013, 22:10
Avatar hráče manik999
manik999 manik999 je offline
Kostlivý bojovník
 
Datum registrace: Nov 2011
Umístění: Sluj hrdlořezů!!!
Příspěvky: 21
Standardní

Aji nám na s10 se to stává kámošovy mě a vůdcovy našeho cechu :/
__________________
Kdo si neváží goldů nezaslouží jsi houby !!
Odpovědět s citací
  #5  
Staré 12-03-2015, 14:58
Azazzel Azazzel je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Jan 2011
Umístění: ... 42 ...
Příspěvky: 1
Cool zvednutí instruktora

Ahoj... taky nám to nešlo... : Wallbash: .. čekali jsme dva dny (jako třeba že je potřeba od posledního příspěvku hub poškat 24 hodin a podobné pitomosti) ... a pak jsem se připojil přes tablet ... a ... a .. na první dobrou zvýšeno : Bq: takže asi chybka někde cestou od uživatele k tvůrci...: SAF:
Odpovědět s citací
  #6  
Staré 12-03-2015, 18:49
brbla14 brbla14 je offline
Černý fantom
 
Datum registrace: Jun 2013
Umístění: tady
Příspěvky: 102
Odeslat zprávu přes Skype™ brbla14
Standardní

Můžeš zkusit promazat cookies
Odpovědět s citací
Odpovědět

Možnosti
Zobrazování

Pravidla přispívání
Nemůžete zakládat témata
Nemůžete odpovídat
Nemůžete přidávat přílohy
Nemůžete upravovat své příspěvky

BB kódy: Zapnuto
Smajlíci: Zapnuto
[IMG] kód:Zapnuto
HTML kód:Vypnuto

Přejít do sekce


Zobrazený čas je SEČ +2. Aktuální čas 04:17.


Běží na: vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'