![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Už podruhé mi při 29. dni tohoto úspěchu spadne vždy na nulu a můžu začít zase od začátku. Psal jsem na podporu, ale jenom napsali, že si to poznamenali a nic dalšího.
Stalo se to také někomu? Přihlašuju se doma a v práci na počítači a jinde ne. Selidah |
|
|||
|
|||
![]()
Nejsou mezi jednotlivými vašími přihlášeními intervaly delší než 24h?
|
|
|||
|
|||
![]()
Bohužel ne, protože jinak by bylo jasné, proč dochází k nulování. Nikdy se ale nevzdálím od SF na více než 12 hodin.
Už se mi to stalo jednou (viz Ticket#2017061869001581), ale domníval jsem se, že je to přihlášením do Classic aplikace přes mobil. Teď jsem se do ní ale nepřihlašoval (schválně, abych o úspěch nepřišel), a i tak se to vynulovalo. Dovede mi někdo poradit? |
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nevim abych nebyl OT ale mně se to jednou stalo po 14 dnech po druhý po 18. Taky sem to sem psal a nechápal jsem kde je chyba, když jsem hrál jen na PC před prací, po práci, před spaním, po spaní a nikdy nebyl interval mezi klikáním větší jak 12 hodin. Ale problém byl v tom že jsem nechal pustěnej prohlížeč normálně otevřený Shakesko a počítač jsem jen uspal. Takže tam bylo mezi přihlášením víc jak 24 hodin
![]() Třeba to pomůže. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok, ověřím a za měsíc napíšu
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
kazdy den te to odhlasi ve 4, takze i kdyz to bylo otevrene, tak ses prihlasil
|
|
|||
|
|||
![]()
Jak jsem psal Slonovi na podporu už se mi to taky stalo 2x. Takže už potřetí, včera jsem tam měl 17 a dnes najednou jenom 2 dny. :-(
Naposledy upraveno Nemox; 24-07-2017 v 16:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Problém byl již nahlášen na vedení, ale nejdříve to musí samozřejmě zdlouhavým způsobem otestovat. Pokud máte s tímto potíže, zašlete mi veškeré informace (zařízení, ze kterých hrajete, jak často se přihlašujete, verze aplikace,...) na podporu. Jistě nám to pomůže v hledání problému.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mezinárodní svět 14, iPhone, denně hraju, jen na jednom zařízení. Nejdřív se mi to nenačítalo vůbec, teď přesně - 27. nebo 29. den, nejsem si jistá.. a najednou nula. :-(
|
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|