![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Zdravim, mám jistý problem.
Otázka je směřovaná k vedení. Jelikož bydlim kousek od německých hranic, tak dostávam nejspíš německé nabídky "splnění houbičky zdarma". Zrovna dneska jsem splnil jednu, podle požadavku uvedenou v popise... Že musím vyexpit lvl 5 ve hře Throne RUSH. To jsem vyexpil/splnil, ale houbičky jsem nedostal. Píšou, že bych je měl dostat do 10 min, ale už je to hodina a nic nemám. Přikládam screeny. ![]() ![]() Fungují tyto Questy na S1.sfgames.cz ? |
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
|
||||
|
||||
![]()
F5, nebo jiný prohlížeč, to je všecko odskoužený. Proto píši na forum.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pokud vím tak ty nabídky nefungují. Takže se někomu sype do kapsy, ale my hráči z toho nic nemáme. Moderátor či admin Tě odkáže na podporu té společnosti co tyhle nabídky provozuje ( musíš napsat anglicky ) ¨, screeny atd. po odeslání potřebných věcí se nedočkáš smysluplné odpovědi a nikoho to dál zajímat nebude :-)
|
|
||||
|
||||
![]() Citovat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ale musis to psat na support te spolecnosti, co provozuje ty nabidky, ne na support SaF
http://forum.sfgame.cz/showthread.php?t=38843 odkaz najdes vlevo dole kdyz otevres nabidku na ziskani houbicek ale co s timhle systemem mam zkusenosti z jinych her, jeste v zadne to nikdy nefungovalo
|
|||
|
|||
![]()
Stejně prostě nepochopím jak to tam může být i když to nefunguje.. To je to fakt playa a všem ostatním správcům hry jedno?
Já vím, že Slon v jednom z tématů diskuzi o tomto uzavřel slovy že dostal odpověď z vedení, že máme kontaktovat podporu těch nabídek, dle toho prostě usuzuji, že tohle je další naprosto cílená prasárnička ze strany playa. :-) Naposledy upraveno FunnyUW; 21-11-2016 v 18:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Jako hrál jsem hru "Time to be a Hero" a to mě bylo vyplaceno 60 hub asi do 10 minut.
![]() Takže spíše to vidim jako technicky problém u nich no... Jinak díky, už jsem napsal na ten správný support. |
|
|||
|
|||
![]()
Možná je to tím, že máš Německou IP nebo bydlíš v příhraničí já jsem tedy ještě neslyšel o žádném čechovi který by něco dostal.
|
|
||||
|
||||
![]()
No je to možné, ale hru jsem hral pod německou ip, jelikož jsou tu jak německé wifi, tak i ty české. Nevidím v tom ale problém z technické stránky.
Tu předchozí hru jsem hral na české wifině, takžé pokud jsem první čech co dostal houby zadarmo, tak... "To je PECKA!!!" :lazi: ![]() Splnil jsem dalších X, reklam, dotazníku, už mi dluží 40 houbiček. Naposledy upraveno Anorie; 21-11-2016 v 23:33. |
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|