Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #21  
Staré 27-09-2015, 14:25
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Nikde
Příspěvky: 6,109
Standardní

Na hlavní postavě drahokamy fungují. Problém s pomocníky bude nahlášen. Pokud někomu nejdou ani na hlavní, tak prosím pište na podporu.
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to slOn For This Useful Post:
  #22  
Staré 27-09-2015, 15:35
Avatar hráče RasoMoon
RasoMoon RasoMoon je offline
Strašidlo
 
Datum registrace: Jul 2011
Příspěvky: 49
Standardní

Nejde zrušit stavba budov.
__________________
Odpovědět s citací
  #23  
Staré 27-09-2015, 16:26
Kopinius Kopinius je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Sep 2015
Příspěvky: 1
Standardní

Ahoj
Chtěl bych se zeptat , proč le lucky coiny (získané z videi) nepřipíšou na účet , na kterém bylo video zhlédnuto. Ale na jiný . předem děkuji za odpověd
Odpovědět s citací
  #24  
Staré 27-09-2015, 16:36
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Nikde
Příspěvky: 6,109
Standardní

Citovat:
Původně založeno RasoMoon Zobrazit příspěvky
Nejde zrušit stavba budov.
Mohli byste to popsat podrobněji? Právě jsem to testoval a funguje to.

Citovat:
Původně založeno Kopinius Zobrazit příspěvky
Ahoj
Chtěl bych se zeptat , proč le lucky coiny (získané z videi) nepřipíšou na účet , na kterém bylo video zhlédnuto. Ale na jiný . předem děkuji za odpověd
Mohli byste ohledně tohoto problému napsat na podporu? Děkuji
Odpovědět s citací
  #25  
Staré 27-09-2015, 17:01
Avatar hráče RasoMoon
RasoMoon RasoMoon je offline
Strašidlo
 
Datum registrace: Jul 2011
Příspěvky: 49
Standardní

Začla jsme stavět lucisnický spolek, a po chvilce jsme si to rozmyslela, dala zrušit stavbu a nic se nestalo. Lukaři s prostě museli dostavět.

Též nevím, proč se po vítězném nájezdu na jinou pevnost se přeživší vojáci nevrátí do kasáren.
__________________

Naposledy upraveno RasoMoon; 27-09-2015 v 17:04.
Odpovědět s citací
  #26  
Staré 27-09-2015, 17:22
Avatar hráče Torfík
Torfík Torfík je offline
Bezbožný mnich
 
Datum registrace: Aug 2015
Umístění: To bys rád věděl.
Příspěvky: 167
Odeslat zprávu přes Skype™ Torfík
Standardní

Citovat:
Původně založeno RasoMoon Zobrazit příspěvky
Začla jsme stavět lucisnický spolek, a po chvilce jsme si to rozmyslela, dala zrušit stavbu a nic se nestalo. Lukaři s prostě museli dostavět.

Též nevím, proč se po vítězném nájezdu na jinou pevnost se přeživší vojáci nevrátí do kasáren.
V příručce je napsáno že se po bitvě nikdo nevrátí
__________________
Po vystřihnutí mojí vizitky si můžete pořídit novou obrazovku
||=====================================||
|||
||=====================================||
Odpovědět s citací
  #27  
Staré 28-09-2015, 10:17
The Dark Knight The Dark Knight je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Nov 2012
Umístění: Brno
Příspěvky: 8
Standardní

Citovat:
Původně založeno slOn Zobrazit příspěvky
Na hlavní postavě drahokamy fungují. Problém s pomocníky bude nahlášen. Pokud někomu nejdou ani na hlavní, tak prosím pište na podporu.
Na postavách SF4Game (Staník17, Staník15, Staník7) a SF27Game (Scarlett17) a W1SFGame (Scarlett17) absolutně drahokami nefungují ani na hlavních postavách...
Odpovědět s citací
  #28  
Staré 28-09-2015, 10:29
Avatar hráče Spidder
Spidder Spidder je offline
Moderátor
 
Datum registrace: Dec 2010
Umístění: P....
Příspěvky: 895
Standardní

Pokladnice error mám 1 volné místo v původním inventáři a jedno v novém, ale hlásí mi to ,,Máte plný inventář"

Hospoda je omezena na 5 míst v inventáři a pokud mám více, tak to hlásí chybu.

edit: Pokud jsou 2 místa v původním inventáři volná a zbytek zaplněn, tak lze splnit úkol s předmětem.
__________________
クモ[SPIDDER]=
Black Moon (cz)
Server: 1/ Class: Vampire/ Clan: Metal Heads


Shakes & Fidget (cz)
Server: 1/ Class: Demon Warrior/ Guild: LightFall /sig\
Server: 5/ Class: Demon Mage/ Guild: DeathDay
Server: 6/ Class: Demon Mage/ Guild: Metal Heads
Za registraci a následné nutné ověření emailu přes mé rec děkuji
(+ S4 a 2 .de servers- W1 & W3)

Naposledy upraveno Spidder; 28-09-2015 v 11:16.
Odpovědět s citací
  #29  
Staré 28-09-2015, 11:53
Avatar hráče Lea
Lea Lea je offline
Smrtka
 
Datum registrace: Apr 2015
Umístění: Občas zde!
Příspěvky: 267
Standardní

Citovat:
Původně založeno The Dark Knight Zobrazit příspěvky
Na postavách SF4Game (Staník17, Staník15, Staník7) a SF27Game (Scarlett17) a W1SFGame (Scarlett17) absolutně drahokami nefungují ani na hlavních postavách...
Víš, že ses právě udal z multi accountu?

PS - vím, že to s chybami nesouvisí
Odpovědět s citací
  #30  
Staré 28-09-2015, 12:05
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Nikde
Příspěvky: 6,109
Standardní

Citovat:
Původně založeno Spidder Zobrazit příspěvky
Pokladnice error mám 1 volné místo v původním inventáři a jedno v novém, ale hlásí mi to ,,Máte plný inventář"

Hospoda je omezena na 5 míst v inventáři a pokud mám více, tak to hlásí chybu.

edit: Pokud jsou 2 místa v původním inventáři volná a zbytek zaplněn, tak lze splnit úkol s předmětem.
Právě jsem to zkoušel a funguje mi to (jak hospoda tak i jiné). Na kolikátce máš pokladnici? Jaké přesně sloty nejsou zapolněné (screenshot).

Citovat:
Původně založeno The Dark Knight Zobrazit příspěvky
Na postavách SF4Game (Staník17, Staník15, Staník7) a SF27Game (Scarlett17) a W1SFGame (Scarlett17) absolutně drahokami nefungují ani na hlavních postavách...
Drahokamy na postavách fungují, zkoušel jsem to. Mohli byste to popsat podrobněji včetčně čísel a dodat screenshoty? Jinak ty postavy na s4 jsem vám musel zablokovat. Vlastnit více účtů na serveru je zakázané.

Citovat:
Původně založeno RasoMoon Zobrazit příspěvky
Začla jsme stavět lucisnický spolek, a po chvilce jsme si to rozmyslela, dala zrušit stavbu a nic se nestalo. Lukaři s prostě museli dostavět.

Též nevím, proč se po vítězném nájezdu na jinou pevnost se přeživší vojáci nevrátí do kasáren.
Pokud se vám to ještě někdy stane u nějaké budovy, tak natočte video a pošlete mi ho. Nemohu to na svém účtu vyzkoušet, jelikož mně zrušení funguje. Možná se jedná jen o nějakou konkrétní úroveň budovy, ale to je jaksi trochu nelogické.

Naposledy upraveno slOn; 28-09-2015 v 12:23.
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to slOn For This Useful Post:
Odpovědět

Možnosti
Zobrazování

Pravidla přispívání
Nemůžete zakládat témata
Nemůžete odpovídat
Nemůžete přidávat přílohy
Nemůžete upravovat své příspěvky

BB kódy: Zapnuto
Smajlíci: Zapnuto
[IMG] kód:Zapnuto
HTML kód:Vypnuto

Přejít do sekce


Zobrazený čas je SEČ +2. Aktuální čas 09:50.


Běží na: vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'