Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #1  
Staré 24-09-2015, 18:02
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Nikde
Příspěvky: 5,999
Standardní Chyby v updatu "Pevnost"

Zde prosím pište vámi nalezené chyby v novém updatu. Pokud je to možné, tak přiložte screenshot. Textové chyby prosím hlašte sem - http://forum.sfgame.cz/showthread.php?t=12612. Před tím, že něco napíšete, tak prosím zkontrolujte, zda již někdo danou chybu nenahlásil Děkuji za pomoc při zlepšení hry.
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to slOn For This Useful Post:
  #2  
Staré 24-09-2015, 18:41
Luwien Luwien je offline
Bezbožný mnich
 
Datum registrace: May 2012
Umístění: Klanové sídlo Zlatého kruhu
Příspěvky: 187
Standardní

Dělnická ubikace (úroveň 1) mi nesnížila dobu výstavby Pevnosti (na úroveň 2). Doba výstavby byla 30 minut, ačkoli by se měla o 5% snížit = čas výstavby by měl být 28:30. Screen bohužel nemám.
__________________
Luwien
Level: 333
Server: S3 CZ
Cech: Zlatý Kruh
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to Luwien For This Useful Post:
  #3  
Staré 24-09-2015, 19:07
Avatar hráče SFporadna
SFporadna SFporadna je offline
Kostlivý válečník
 
Datum registrace: Aug 2015
Příspěvky: 45
Standardní

Citovat:
Původně založeno Luwien Zobrazit příspěvky
Dělnická ubikace (úroveň 1) mi nesnížila dobu výstavby Pevnosti (na úroveň 2). Doba výstavby byla 30 minut, ačkoli by se měla o 5% snížit = čas výstavby by měl být 28:30. Screen bohužel nemám.
Snižuje normálně je to nějak 31 a kousek
__________________
>"<
Odpovědět s citací
  #4  
Staré 24-09-2015, 19:12
Luwien Luwien je offline
Bezbožný mnich
 
Datum registrace: May 2012
Umístění: Klanové sídlo Zlatého kruhu
Příspěvky: 187
Standardní

Citovat:
Původně založeno SFporadna Zobrazit příspěvky
Snižuje normálně je to nějak 31 a kousek
Nevím - první úroveň se staví 15 minut, přijde mi nepravděpodobné, že by se druhá úroveň (v základu, bez snížení) stavěla 30 minut a něco. Logický čas stavby na dvojku by byl půl hodiny přesně. S Dělnickou ubikací úroveň 1 se staví 30 minut také oba doly na úroveň 2 a samotná Dělnická ubikace na úroveň 2. Jestli je to ale v pořádku, tak nic neříkám
__________________
Luwien
Level: 333
Server: S3 CZ
Cech: Zlatý Kruh
Odpovědět s citací
  #5  
Staré 24-09-2015, 19:23
Lanterr Lanterr je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Jul 2015
Příspěvky: 2
Standardní

Je to tak, staví se něco přes 31 minut...
Odpovědět s citací
Následující uživatelé (celkem 2) řekli "Díky" uživateli Lanterr za tento užitečný příspěvek:
  #6  
Staré 24-09-2015, 20:17
swinar swinar je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Oct 2010
Umístění: nebudu zverejnovat
Příspěvky: 9
Standardní

nechal jsem stavit kamenolom (trvání 15 minut ) a vypnul jsem sf když jsem došel cca po 2 hodinách kamenolom byl postaven, ale neměl jsem natěženy žádné suroviny
Odpovědět s citací
  #7  
Staré 24-09-2015, 20:20
Gruby Gruby je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Sep 2015
Příspěvky: 1
Standardní

Jen by mě zajímalo co s těmi itemy jak je u nich že je můžu vsadit ..??
Odpovědět s citací
  #8  
Staré 24-09-2015, 20:31
Ceris Ceris je offline
AfterDarkor
 
Datum registrace: Aug 2010
Příspěvky: 812
Standardní

Citovat:
Původně založeno Luwien Zobrazit příspěvky
Nevím - první úroveň se staví 15 minut, přijde mi nepravděpodobné, že by se druhá úroveň (v základu, bez snížení) stavěla 30 minut a něco. Logický čas stavby na dvojku by byl půl hodiny přesně. S Dělnickou ubikací úroveň 1 se staví 30 minut také oba doly na úroveň 2 a samotná Dělnická ubikace na úroveň 2. Jestli je to ale v pořádku, tak nic neříkám
pevnost lvl 2 se stavi 31:35 minut bez urychlovani
__________________
there are 10 kinds of people
those who understand binary code and those who do not
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to Ceris For This Useful Post:
  #9  
Staré 24-09-2015, 22:14
Popey Popey je offline
Kostlivý válečník
 
Datum registrace: Dec 2014
Příspěvky: 44
Standardní

Přidám se k jedné chybě co jsem nalezl.

Rozšířil jsem Bágl. Své sloty jsem měl zaplněné a nově přidané místečko jsem nechal prazdné. Chtěl jsem zkusit věž a zahlásilo: Nedostatek místa v inventáři. Musel jsem ze starých slotu přesunout jednu věc do nového (rozšířeného místa) a pak jsem teprve mohl vstoupit. Tohle by chtělo opravu

Další nedostatek co mě vadí je takový: Po upgradu např: dřevorubce nezačne automaticky makat. Dokud na budovu nekliknu (jakoby potvrdím dokončení upgradu) tak se dřevorubec fláká.
__________________

Naposledy upraveno Popey; 24-09-2015 v 22:19.
Odpovědět s citací
  #10  
Staré 24-09-2015, 22:21
Ceris Ceris je offline
AfterDarkor
 
Datum registrace: Aug 2010
Příspěvky: 812
Standardní

Citovat:
Původně založeno swinar Zobrazit příspěvky
nechal jsem stavit kamenolom (trvání 15 minut ) a vypnul jsem sf když jsem došel cca po 2 hodinách kamenolom byl postaven, ale neměl jsem natěženy žádné suroviny
potvrzuju, budovy se upgraduji az po nacteni obrazovky s pevnosti, ne v momente, kdy se budova dostavi/doupgraduje.

Z tohohle vyplyva, ze nechavat neco stavet pres noc je nanic, protoze zadny prospech z toho mit nebudete.
__________________
there are 10 kinds of people
those who understand binary code and those who do not
Odpovědět s citací
Následující uživatelé (celkem 2) řekli "Díky" uživateli Ceris za tento užitečný příspěvek:
Odpovědět

Možnosti
Zobrazování

Pravidla přispívání
Nemůžete zakládat témata
Nemůžete odpovídat
Nemůžete přidávat přílohy
Nemůžete upravovat své příspěvky

BB kódy: Zapnuto
Smajlíci: Zapnuto
[IMG] kód:Zapnuto
HTML kód:Vypnuto

Přejít do sekce


Zobrazený čas je SEČ +2. Aktuální čas 12:56.


Běží na: vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'