![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tento príspevok slúži na vkladanie odpozorovaných chýb po najnovšej aktualizácii.
Pre zachovanie akéhosi poriadku a organizácie je pred prispievaním potrebné skontrolovať, či tu daná chyba už ohlásená nie je. Do tohoto príspevku, žiaľ, nepatria postrehy a hodnotenie obsahu; slúži čisto na hlásenie problémov s funkčnosťou hry a jej prvkov. Hodnotenie môže byť umiestnené do tejto sekcie : http://forum.sfgame.cz/forumdisplay.php?f=26 Následne bude na základe týchto príspevkov vytvorený akýsi sumár, ktorý bude môcť byť ďalej využitý. Ďakujeme. Naposledy upraveno Felix™; 16-04-2015 v 21:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Dobrý den,
následuje seznam chyb, a nezajímá mě že to má hledat jestli některé z nich někdo náhodou už neoznámil. Jestli se vám to vážení nezdá, nemaj ve hře bejt. A upřímně takhle zpackaný update jsem dlouho neviděl v žádný hře. - Staty se překrývají (souboje, přehled postav) - Místo životů je v přehledu nápis "dustpné;//ihne - Nefunkční refer a friend - Celá pevnost není v češtině - "Click on avatar to edit" není v češtině. - Upozornění že popisek postavy přesáhl povolený počet znaků není v češtině. - Text u houbičkáře na Fyber "Houbi%u010Dek za vyplňování dotazníků." - Nezobrazuje se bedna v hospodě. - Texty v poště přesahují jim určené místo. "Odesílatel:" "Předmět:" - Staty se neaktualizují správně při změně vybavení. - Informace o záskaných zkušenostech přesahují přes získané itemy. - Medaile obchodníků v bronzu. (Ukazuje informaci například: počet zlaťáků 10.000 a přitom to je 10 zlatých.) - Informace o tom že povolání nemůže být změněno není v češtině. - Při nedostatuku goldů na založení cechu není informace v pořádku. - Informace o velikosti poštovní schránky neni v češtině. - Server 27 není na seznamu serverů. - Text při ukázání na brnění (ne na armor, ale na % brnění postavy) se překrývá a text je nesmyslý - Informace v albumu o počtu nalezených samolepek není v češtině. - Názvy stránek v albumu nejsou v češtině. - Informace o tom že není dost peněz na vylepšení cechu není v češtině. - Text u instruktora není celý vidět. - Informace o top že popisek cechu přesáhl povolený počet znaků není v češtině. - Erb cechu se stále přepisuje na výchozí. (I při korektním maplikování změn, se po pár minutách změní zpět.) - Texty u většiny podzemí nejsou v češtině. - Informace o tom že podzemí není odemčeno není v češtině. - Vež není pojemnována v češtině. - V nastavení jazyka je místo některých názvů jazyků (language name fi) - Některé emaily od hry absolutně nedávají smysl. Například: přihlašovací údaje. |
Následující uživatelé (celkem 4) řekli "Díky" uživateli Mabbel za tento užitečný příspěvek: | ||
|
|||
|
|||
![]()
-nejde dodělat celá touha i když mi tam zbývá přes 3 minuty tak tam jsou úkoly za 10 minut v nabídce..
-nejdou mazat boje v poště -počet zlaťaků je nesmyslný.. jak můžu mít přes 7k goldů v 11. levelu?? -aktivita hráčů v cechu se ukazuje blbě -neukazuje se, že někdo zaútočil prostě jsem z updatu zklamanej... dělali na tom od Července 2014 a ajťáci z NDR to za víc jak 9 měsíců nemají ošéfované a vyzkoušené ? klobouk dolů hoši.. Naposledy upraveno Kehler; 03-04-2015 v 12:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Jelikož tato hra má šíleně moc chyb (od posledního updatu) rozhodl jsem se na ně poukázat (většina už byla řečená, ale nebyly tu screeny)
![]() Update: • Nastavení postavy (Změna E-mailové adresy přesahuje okénko (kvádr) Obrázek : • Nesmyslný popis u síně slávy (alespoň pro mě) Obrázek : • Anglické popisy: - Podzemí (11,12,13), - věžě, - démonického portálu - chybné popisy u zamčených podzemí Obrázek: - U situace, když už nemáte peníze Obrázek : - U změny avatara Obrázek : - U Houbičkáře (kupón) Obrázek : - U Houbičkáře (Menu - 1. Měly by se přejmenovat věci zdarma - Fyber a Coupon ! Fyber je nesrozumitelné slovo pro nové platiče / vyplňovače a Coupon je anglicky 2. Ať tam nějáké video dají nebo nějáké vyplňování) Obrázek : - Podivuhodné názvy u změny jazyků Obrázek : - Pevnost (Opravdu nechápu co to má být.. prozatím akorát zbytečné okénko.. doufám, že se to bude používat!) Obrázek :
S12 -----> Sukisek Cech : Adult 1. Full démon na světě 12 ! ![]() Naposledy upraveno Preparator 1; 03-04-2015 v 17:45. |
|
||||
|
||||
![]()
Nevím jestli je to chyba ale v cechovním chatu tam nejsou šipky pro chat na posouvání zpráv
![]() a taky sem nenašel možnost v cechu napsat kolik chcu darovat .... díky za odpovedi
|
||||
|
||||
![]() Citovat:
Po zadání příkazu do cechu /? se ti zobrazí všechny příkazy, které jsou k dispozici.
|
|||
|
|||
![]()
Začátek najdete zde: http://forum.sfgame.cz/showthread.php?t=34734&page=7 jako 10. článek (s názvem UPDATE)
POKRAČOVANÍ - u zrušení ignorování postavy Obrázek : - u přesáhnutí znaků v popisu Obrázek : - u hráče, kterého chci ignorovat Obrázek : - u založení cechu (když nemáte peníze) Obrázek : - u zrušení přátelství Obrázek : - u změny avataru (třída) Obrázek : - u Alba (úplně buglý) Obrázek : • České bugy / chyby - U hlídky Obrázek : - U Houbičkáře (Fyber) Obrázek : - u vlka (celkově) Obrázek :
S12 -----> Sukisek Cech : Adult 1. Full démon na světě 12 ! ![]() Naposledy upraveno Preparator 1; 03-04-2015 v 18:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Hned nad tím
POKRAČOVANÍ - u zbroje Obrázek : - překrytí získaného itemu v hospodě Obrázek : - u tlačítka POŠTA (tohle je tečka.. né háček..) Obrázek : - ve stáji Obrázek : - Výdrž (divně napsaná) Obrázek : - u plakety (obchodník - podivuhodná čísla) Obrázek : • Grafické nedostatky / bugy - u fidgeta Obrázek : - neukazování obrázků u věcí které nemá a levelu (kolik má - zelená stupnice) Obrázek : - zbytečná tabulka u postavy ve městě Obrázek : • Ostatní - pošta (vůbec se v ní nevyznám na co jsou ty rámečky, kde je tlačítko pro mazání bojů, atd.) Obrázek : - Touha u hospody (blbne a neukazuje mi questy, které jsou příliš veliké na mé dosavadní dobrodružství - př. jinak zbarvené jak to bylo předtím atd.) Bez obrázku - Houbičkář při akcích (úplně by stačilo, aby to bylo jako při minulém updatu - kliknu a už mi to nebliká) Bez obrázku
S12 -----> Sukisek Cech : Adult 1. Full démon na světě 12 ! ![]() Naposledy upraveno Preparator 1; 03-04-2015 v 18:50. |
The Following User Says Thank You to Preparator 1 For This Useful Post: | ||
|
|||
|
|||
![]()
při jakékoliv změně textu v popisu cechu se změní erb na nějaký výchozí zřejmě...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Když nějakému hráči přijde pozvánka do jiného cechu, a ten hráč má cech a přijme hned pozvánku (neopustí cech), tak zůstane v tom cechu ve kterém byl a zároveň je i v novém cechu. Viz. screen ve spoileru.
1. Jsem já ve stávajícím cechu. 2. Je hráč, který opustil můj cech a přešel do jiného. A pak přišel na to, že když máte plný inventář a v hospodě máte úkol s itemem, tak ten úkol nejde přijmout a nic to nepíše.
Život je jediný závod, kde nikdo nechvátá do cíle.... ![]() Naposledy upraveno MiR3K; 04-04-2015 v 14:50. |
The Following User Says Thank You to MiR3K For This Useful Post: | ||
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|