Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #361  
Staré 07-12-2017, 21:05
kat 111 kat 111 je offline
Černý fantom
 
Datum registrace: Apr 2015
Příspěvky: 129
Standardní

nás trapí psaní na mobilu do chatu protože není vidět co píšu. není vidět jestli se to odeslalo a jako posledni me to nakonec krizkem odhlasi jeste ze jsem spise na notasu ale tohle je docela problem u lidi co hraji převazne na mobilu- )
__________________
Kat111
album,návod na medajle, návod na houby zdarma, nově i podsvětí REMASTERED
http://povidkyodkatt.blog.cz/
Odpovědět s citací
  #362  
Staré 07-12-2017, 22:38
Z3LI Z3LI je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Sep 2010
Příspěvky: 8
Standardní

U změny chování klávesnice ještě doplním, že pokud klávesnici schovám pomocí tlačítka, tak se rozhodí detekce tapnutí, např.:
Jsem v síni slávy a tapnu na nějakého hráče, ale aplikace označí hráče o několik řádků níže. Takto to je s každým prvkem, takže pokud chci třeba otevřít chat, tak musím tapnout do prostoru nad tlačítkem.
Po přepnutí aplikace do pozadí a vrácení zpět se to vrátí do normálu.
V případě, že klávesnici schovám tapnutím mimo klávesnici, tak se výše popsané chování nevyskytuje

A potom nevidím noční režim v pevnosti.

Pozorováno na Google Pixel 2
Odpovědět s citací
  #363  
Staré 13-01-2018, 19:28
petr258 petr258 je offline
Kostlivý válečník
 
Datum registrace: Sep 2013
Umístění: doma :-)
Příspěvky: 34
Standardní

Po aktualizaci mi nejdou notifikace je to docela špatný pro mě když hraju skoro jen na mobilu byl vývoj moc rád kdyby se to opravilo
__________________
Odpovědět s citací
  #364  
Staré 14-01-2018, 22:14
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Nikde
Příspěvky: 6,337
Standardní

Citovat:
Původně založeno petr258 Zobrazit příspěvky
Po aktualizaci mi nejdou notifikace je to docela špatný pro mě když hraju skoro jen na mobilu byl vývoj moc rád kdyby se to opravilo
O této chybě již víme a pracujeme nad opravou. Taktéž je nahlášen problém i s klávesnicí.
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to slOn For This Useful Post:
  #365  
Staré 10-02-2018, 19:14
Ameli1-cz Ameli1-cz je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Feb 2018
Příspěvky: 1
Standardní

Zdravím, zajímalo by mě, proč mi to dělá tohle, tak každé 2-3 přepínání mezi postavami. Je to dost otravný a je nutný kvůli tomu restartovat appku.

Odpovědět s citací
  #366  
Staré 21-02-2018, 00:06
Trixiik Trixiik je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Feb 2018
Příspěvky: 1
Post

Zdravím, nevím kam to postnout, tak to hodím sem.
Na mobilu (samsung galaxy s8 plus) mám problém s dost častým padáním hry, zamrzne a najednou bum dostanu možnost restartovat hru nebo nahlásit chybu. Za další se mi občas stává že když začnu klikat z jednotlivých míst např. z hospody do podzemí, z podzemí do zbrojky atd. takze hra strašne zaseká a pomalu reaguje. Za 3tí bych se chtěl zeptat jestli se v dalším updatu patchne bug že když chci dát hru na fullscreen 18:9 tak jsou ikonky mimo vyhrazenou plochu kde by správně měli být -> https://imgur.com/a/TkfHh Předem děkuji za odpověď
Odpovědět s citací
  #367  
Staré 21-02-2018, 01:48
jurda92 jurda92 je offline
Bezbožný mnich
 
Datum registrace: Dec 2015
Příspěvky: 173
Standardní

mne nekdy taky vyskoci, ze to mam vypnout, ale kdyz je to pri startu, tak staci dat pockat a normalne se nacte, co se tyce sekani, tak je to po zhlednuti reklamy, tam staci kliknout na app switcher (nevim jak se tomu rika, proste ten ctverecek ) a jit zpet
Odpovědět s citací
  #368  
Staré 25-02-2018, 00:11
Milan1236000 Milan1236000 je offline
Strašidlo
 
Datum registrace: Nov 2011
Příspěvky: 45
Standardní

Od vánoc jsem neměl jedinou bednu, která by vyskočila a nyní, když už zase poslední týden skáčou jedna za druhou, tak po kliknutí se reklama nespustí.

Nefungují mi notifikace u dokončeného úkolu, i přes to, že je mám zapnuté.

Proč někdy po vyskočení z aplikace, otevření jiné a poté po návratu zpět do SF se hra dobu načítá, a někdy hned po návratu se hra otevře přesně tam, odkud jsem z ní vyskočil? (snad je to srozumitelné)
Odpovědět s citací
  #369  
Staré 25-02-2018, 03:09
jurda92 jurda92 je offline
Bezbožný mnich
 
Datum registrace: Dec 2015
Příspěvky: 173
Standardní

notifikace nefunguji a pravdepodobne jeste nejakou chvili nebudou, Leander rikal, ze na to jeste potrebuji nejaky cas
nekdy se ti to nacita, protoze nemas dostatek ram, aby to zustalo otevrene
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to jurda92 For This Useful Post:
  #370  
Staré 25-02-2018, 12:47
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Nikde
Příspěvky: 6,337
Standardní

Co se týče reklam, je to stejné jako na PC. Pokud se vám reklama po kliknutí na TV nezobrazí, tak to znamená, že tam žádná není. To, proč to skáče i v případě, když reklama není dostupná, momentálně řešíme.
Odpovědět s citací
Odpovědět

Možnosti
Zobrazování

Pravidla přispívání
Nemůžete zakládat témata
Nemůžete odpovídat
Nemůžete přidávat přílohy
Nemůžete upravovat své příspěvky

BB kódy: Zapnuto
Smajlíci: Zapnuto
[IMG] kód:Zapnuto
HTML kód:Vypnuto

Přejít do sekce


Zobrazený čas je SEČ +2. Aktuální čas 04:19.


Běží na: vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'