Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #1  
Staré 09-12-2011, 20:46
bartrand bartrand je offline
Dobrodruh
 
Datum registrace: Dec 2010
Příspěvky: 218
Odeslat zprávu přes ICQ bartrand
Standardní Chyby v Shakes & Fidget Android App

Tak, šlape vše v pohodě, i boje apod, cechovní války sem ještě nezkoušel ale to přijde. Jediná chyba, alespoň u mě (xperia x10, android 1.6), je, že nefunguje záložka "character" (postava), aplikace mi hodí chybu a prostě se tam nedostanu. Dělá to jen mě nebo i ostatním?
edit: dela to uz i staj, za dalsi, kdyz odejdu ze hry a vratim se do hospody kde je ukol, tak mi ho to zobrazuje jako boj v arene. Kdyz jdu do podzemi, vic nez po hodine, porad mi to ukazuje houbu, ale neubere ji to, jenze je to zavadejici..
edit2: cervene questy nejsou cervene..
edit3: hra celkove strasne pada, po padu blikaji zpravy ikdyz mam treba vse smazano..
edit4: nejdou zobrazit souboje z posty

Naposledy upraveno bartrand; 09-12-2011 v 23:52.
Odpovědět s citací
Následující uživatelé (celkem 4) řekli "Díky" uživateli bartrand za tento užitečný příspěvek:
  #2  
Staré 09-12-2011, 20:55
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Nikde
Příspěvky: 5,779
Standardní Chyby v Shakes & Fidget Android App

Sem prosím pište chyby, na které jste v této aplikaci narazili. Pomůžete tím programátorům ve vývoji a zdokonalování app. Děkuji
Odpovědět s citací
Následující uživatelé (celkem 7) řekli "Díky" uživateli slOn za tento užitečný příspěvek:
  #3  
Staré 10-12-2011, 00:40
RJTOP RJTOP je offline
Banned
 
Datum registrace: Sep 2010
Umístění: Ż\_(ツ)_/Ż
Příspěvky: 1,577
Post Skvělá BETA (TRUE)

Dnes jsem na aplikaci odehrál celou touhu + 3 piva (android 2.2 + možnost updateu) - pozorované chyby:

Houbičkář:
  • Zatím nedodělaný - nepočítám za chybu
Hospoda:
  • Červené úkoly zatím nejsou
  • Když má úkol delší název, tlačítko Přijmout překrývá dobu úkolu (i tak jde ale vidět v liště s touhou)
  • Nefunguje mi sázení, mohu zadat částku, vybrat kelímek, vyhrát/prohrát, potom však aplikace spadne (JINAK MI NEPADÁ)
Postava:
  • Tlačítko Výbava překrývá 3. lektvar (ten úplně vpravo) (LEKTVAR je schovaný pod TLAČÍTKEM)
  • Chybí tlačítko Album (nevím, jestli ho sem chtějí dávat)
Cech:
  • Chybí tu chat (nevím, jestli ho sem chtějí dávat)
  • Chyba to asi není, ale chybí animace cechovní války - ukazuje se mi pouze výsledek (získáno/ztraceno zkušeností, věhlasu)
Volby:
  • Tlačítko zatím chybí - nemožnost změny údajů/vzhledu
Po pádu aplikace (od kelímkáře) jsem také zaznamenal blikání pošty (bez nových zpráv).

Vše nejmenované šlape správně vč. zobrazování útoků z pošty a fungujícího tlačítka Postava.
K té hospodě co se ukazuje jako aréna: Naskočí mi pozadí z arény, ale ani ne za 2 vteřiny je tam správné.

Ty chyby co jsi jmenoval jsou možná zapříčiněny starou verzí OS - 1.6 (zkus nainstalovat novější (jde to), pokud nevíš jak, napiš mi do PM).


EIDT:
  • Upřesněna pozice LEKTVARU vůči tlačítku VÝBAVA
  • Sázení už mi také jede správně, nevím proč mi to předtím padalo (aktualizace nebyla)

Naposledy upraveno RJTOP; 10-12-2011 v 01:29.
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to RJTOP For This Useful Post:
  #4  
Staré 10-12-2011, 01:03
Avatar hráče Chicony
Chicony Chicony je offline
Veterán
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Alone. Forever.
Příspěvky: 2,146
Standardní

Citovat:
Původně založeno RJTOP Zobrazit příspěvky
Dnes jsem na aplikaci odehrál celou touhu + 3 piva (android 2.2 + možnost updateu) - pozorované chyby:
  • Nefunguje mi sázení, mohu zadat částku, vybrat kelímek, vyhrát/prohrát, potom však aplikace spadne (JINAK MI NEPADÁ)
Postava:
  • Tlačítko Výbava překrývá 3. lektvar (ten úplně vpravo)
Sám nemám telefon, na kterém bych to mohl zkoušet, nicméně ve škole se mi to k ruce dostalo a sázení tam fungovalo. Třikrát tam na tom prohrál a aplikace nespadla.

Myslím, že ani lektvar nepřekrýval tlačítko výbava, ale pravda, že tím si teď nejsem úplně jist.
__________________
“Sometimes goodbye is the only way.”

🎵🎵🎵 Thinking it through... 🎵 now I see everything... 🎵 How did I not know it... 🎵 life with you's but a dream... 🎵🎵🎵
~ --- Who cares if one more light goes out? In the sky of a million stars --- ~
^- I'm a lost river that'll never reach the sea -^
Odpovědět s citací
Následující uživatelé (celkem 7) řekli "Díky" uživateli Chicony za tento užitečný příspěvek:
  #5  
Staré 10-12-2011, 02:55
Eliee Eliee je offline
Kostlivý bojovník
 
Datum registrace: Jan 2011
Příspěvky: 15
Standardní aplikace má přístup na SD kartu

proč přesně má aplikace přístup na SD kartu (měnit/mazat) ? ukládá snad něco na SD?
Odpovědět s citací
  #6  
Staré 10-12-2011, 03:02
Hadas90 Hadas90 je offline
Učeň
 
Datum registrace: Dec 2011
Příspěvky: 4
Standardní

mam trošku problem s prihlasenim, protoze ve jmene mam hacek
Odpovědět s citací
Následující uživatelé (celkem 2) řekli "Díky" uživateli Hadas90 za tento užitečný příspěvek:
  #7  
Staré 10-12-2011, 10:33
Avatar hráče top gear
top gear top gear je offline
Noční děs
 
Datum registrace: Feb 2011
Umístění: To by vás zajímalo, co?
Příspěvky: 286
Standardní

No, zkoušel jsem to a prostě hra na mobilu je hra na mobilu
1.) Překrývání- chtělo by to větší displej
2.) Sázení mi funguje



Jinak to docela funguje, je to povedená aplikace
__________________
Gloria fortis miles. Per aspera ad astra.
Odpovědět s citací
  #8  
Staré 10-12-2011, 10:59
Philip J. Fry Philip J. Fry je offline
Hlídač bran
 
Datum registrace: Apr 2011
Příspěvky: 126
Standardní

Mate tu nekdo diakritiku v hesle? U kamarada mi totiz nefungovalo prihlaseni, jemu na jeho ucet ano.. (heslo samozrejme neni problem zmenit)
Jinak jsem na zadnej problem nenarazil, mel jsem to v ruce jen chvili.
Kazdopadne nic podobnyho se pro Symbian asi nechysta, takze behem pristiho tydne menim mobil za nejakyho Androida Moc mi to ulehci hrani.
__________________

Kdysi na s9 pod nickem Mobydick;
Top pozice : 1 (12.2.2012), Podzemí : 121, Cech : VELOCIRAPTORS

Ucet smazan dne 26.02.2012 na levelu 238
Nehraji na s12 ani na zadnem jinem svete.
Odpovědět s citací
  #9  
Staré 10-12-2011, 11:39
Avatar hráče ralda
ralda ralda je offline
Bezbožný mnich
 
Datum registrace: Oct 2011
Umístění: .
Příspěvky: 113
Standardní

Citovat:
Původně založeno Eliee Zobrazit příspěvky
proč přesně má aplikace přístup na SD kartu (měnit/mazat) ? ukládá snad něco na SD?
Nezlob se na tuto aplikaci jenom k tomu, každá aplikace ukládá data a jsem moc rád že tato app ji uklada na SD.
Jinak němci budou asi super programatori protoze app nevyzaduje flash
Nikdy jsem nemyslel ze toto řeknu ale díky němci!!!

Chyby: chat není, valky se nezobrazují a arena se trochu seka.
Ps: dal jsem 5 hvezd!

Naposledy upraveno ralda; 10-12-2011 v 11:42.
Odpovědět s citací
  #10  
Staré 10-12-2011, 12:16
bartrand bartrand je offline
Dobrodruh
 
Datum registrace: Dec 2010
Příspěvky: 218
Odeslat zprávu přes ICQ bartrand
Standardní

Citovat:
Původně založeno Eliee Zobrazit příspěvky
proč přesně má aplikace přístup na SD kartu (měnit/mazat) ? ukládá snad něco na SD?
toto má každá druhá aplikace. Má to poto, že například když si uložíš heslo, kam by se to uložilo? Pokud má hra paměťovej blok, už ti to zabere místo na SD, musí se tam nějak dostat, tudíž přístup povolen, a nic ti nesmaže, jen market se tím chrání když si něco odstraníš skrz něco jinýho, například jako managery apod..
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to bartrand For This Useful Post:
Odpovědět

Možnosti
Zobrazování

Pravidla přispívání
Nemůžete zakládat témata
Nemůžete odpovídat
Nemůžete přidávat přílohy
Nemůžete upravovat své příspěvky

BB kódy: Zapnuto
Smajlíci: Zapnuto
[IMG] kód:Zapnuto
HTML kód:Vypnuto

Přejít do sekce


Zobrazený čas je SEČ +2. Aktuální čas 10:22.


Běží na: vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'