![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravím,
mám problém s tím, že jsem na svém účtu (s7 jméno: Ondřej Krsička) zapomenul email a myslím, že ho nemám ani ověřený. Dalo by se prosím nějak změnit email? Celkem dost bych to potřeboval, ať už kvůli houbám nebo posíláním zpráv ve hře. S pozdravem IceFox |
|
|||
|
|||
![]()
pokud jsi zapomel email, ktery navic nemas overeny, tak bych rekl ze lepsi by bylo zacit hrat na jinem serveru
|
|||
|
|||
![]()
jasně.. jen tak zahodit 239 lvl.. ne díky
|
|
|||
|
|||
![]()
V životě budeš muset ještě zahodit horší věci. Já daroval na s15 260 lvl účet a neřeším vůbec.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
pravda, ale stejně se chci zeptat jestli to jde nějak vyřešit.. navíc bez toho emailu nedostanu jen těch 10 hub, který mě nezajímají, ale spíš bych potřeboval k tomu abych mohl psát zprávy a kupovat houby.
|
|
|||
|
|||
![]()
ale bez toho emailu nemas zadnou moznost jak dokazat, ze je ten ucet tvuj a vzhledem k tomu, ze sis nebyl schopny za tech 239 levelu ten email overit znamena, ze o ten ucet ve skutecnosti zadny zajem nemas
|
|||
|
|||
![]()
takže to, že na něm už skoro 3 roky hraju, občas vynecám třeba několik týdnů.. že znám heslo, tak to nic neznamená?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pokud od účtu znáte heslo a mail ověřený nemáte, tak po vás hra při změně mailové adresy nepožaduje původní mail a můžete si ho změnit na jiný bez jeho znalosti. Stačí zadat jen heslo a novou mailovou adresu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Děkuji moc
![]() Tak jsem se teď díval a stejně potřebuji ten starý email abych si ho mohl změnit. Nešel by tím pádem nějak dohledat? Naposledy upraveno slOn; 04-05-2017 v 10:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Napište mi jméno a server. Pokud nechcete veřejně, můžete to napsat do PM.
|
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|