Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #381  
Staré 13-04-2018, 12:02
Avatar hráče locahero
locahero locahero je offline
Moderátor
 
Datum registrace: Oct 2011
Umístění: na chatě
Příspěvky: 1,837
Standardní

Html jde hrát už teď.
Musíš si jen nastavit browser v mobilu aby zobrazoval stránky jako pro pc a spustit v html5.
https://w23.sfgame.net/?platform=html5
Ale i tak to moc nefunguje... (alespoň mně)
Zobrazuje se různě v závislosti na rozlišení a ani v jednom to není optimální.
Tam mají němečtí inženýři ještě dost práce.
__________________

Jsem mladý honič Pokémonů z Oblázkového města. Chci se stát mistrem Pokémonů!!!
Odpovědět s citací
  #382  
Staré 19-04-2018, 04:13
Milan1236000 Milan1236000 je offline
Kostlivý válečník
 
Datum registrace: Nov 2011
Příspěvky: 41
Standardní Notifikace

Zdravím,
je super, že už v nové verzi fungují notifikace, ale ještě mi tam chybí název světa. Na nalezený drahokam a plný extraktor duší mě upozorňuje pouze verze Classic. A to upozornění o extraktoru není přeložené.

Naposledy upraveno Milan1236000; 20-04-2018 v 21:50.
Odpovědět s citací
  #383  
Staré 29-04-2018, 08:01
romanvelik romanvelik je offline
Kutnonoš
 
Datum registrace: Apr 2015
Umístění: Praha
Příspěvky: 78
Standardní

Po kazdem splneni ukolu mi na obrazovce vyskoci Hra shakes a fidget nereaguje a musim celou app ukoncit a znova nacist.Stava se to od noveho updatu.Tohle neni prece normalni ne!Uz by se mala playa nad sebou zamyslet
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to romanvelik For This Useful Post:
  #384  
Staré 29-04-2018, 09:11
jurda92 jurda92 je offline
Bezbožný mnich
 
Datum registrace: Dec 2015
Příspěvky: 160
Standardní

kdyz odkliknu pockat, tak to stale jede
Odpovědět s citací
  #385  
Staré 29-04-2018, 09:34
romanvelik romanvelik je offline
Kutnonoš
 
Datum registrace: Apr 2015
Umístění: Praha
Příspěvky: 78
Standardní

Citovat:
Původně založeno jurda92 Zobrazit příspěvky
kdyz odkliknu pockat, tak to stale jede
to sem taky zkousel a nic proste se to sekne a konec
Odpovědět s citací
  #386  
Staré 29-04-2018, 11:59
Milan1236000 Milan1236000 je offline
Kostlivý válečník
 
Datum registrace: Nov 2011
Příspěvky: 41
Standardní Netrpělivé hodiny

Proč ve verzi Classic se v obchodě u netrpělivých hodin zobrazuje KOUPIT a POUŽÍT, když je to to samé? Nefunguje mi tam podzemí u mazlíčků, je to schválně?
Odpovědět s citací
  #387  
Staré 29-04-2018, 15:01
bydway bydway je offline
Banned
 
Datum registrace: Oct 2017
Příspěvky: 87
Standardní

Citovat:
Původně založeno Milan1236000 Zobrazit příspěvky
Proč ve verzi Classic se v obchodě u netrpělivých hodin zobrazuje KOUPIT a POUŽÍT, když je to to samé? Nefunguje mi tam podzemí u mazlíčků, je to schválně?
Tá classic app má minimálnu podporu od Playi a mali by ju v budúcnu odstrániť. Divím sa, že ju niekto ešte používa...
Si stiahni tú novšiu verziu a problem solved.

Naposledy upraveno bydway; 29-04-2018 v 15:02.
Odpovědět s citací
  #388  
Staré 29-04-2018, 20:01
slOn slOn je práve online
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Nikde
Příspěvky: 6,107
Standardní

Citovat:
Původně založeno Milan1236000 Zobrazit příspěvky
Proč ve verzi Classic se v obchodě u netrpělivých hodin zobrazuje KOUPIT a POUŽÍT, když je to to samé? Nefunguje mi tam podzemí u mazlíčků, je to schválně?
Habitaty by fungovat měly. Jak konkrétně vám nefungují? Aplikace dostává v rámci možností stejné updaty jako nová aplikace.
Odpovědět s citací
  #389  
Staré 29-04-2018, 21:29
Milan1236000 Milan1236000 je offline
Kostlivý válečník
 
Datum registrace: Nov 2011
Příspěvky: 41
Standardní

Novou aplikaci samozřejmě mám taky, ale používám výhradně jen tu starou. Doba načtení a přihlášení během vteřiny, takže se nemusím zdržovat čekáním, protože i po tom novém updatu, kde má být opravena ta chyba s počátečním načítání hry, kde to házelo chybu, to chybu hází dál a musím chvíli čekat. Taky konkrétně ve hře se aplikace sekala občas - klikl jsem na něco v menu a lišta s položkami nevyjela úplně a od té doby se dál aplikace sekala do doby, než jsem ji úplně ukončil a znovu otevřel.

Proto raději používám tu Classic, která by už mouchy mít neměla snad. A protože ta Classic verze má beta program, kde jsem, myslím, že tu ještě nějakou dobu bude.

Co se týče těch habitatů, tak u mazlíčků se mi zobrazuje to tlačítko v režimu READ-ONLY - to znamená, že nejde zmáčknout.

Naposledy upraveno Milan1236000; 29-04-2018 v 21:32.
Odpovědět s citací
  #390  
Staré 30-04-2018, 08:20
Ceris Ceris je offline
AfterDarkor
 
Datum registrace: Aug 2010
Příspěvky: 822
Standardní

Citovat:
Původně založeno slOn Zobrazit příspěvky
Habitaty by fungovat měly. Jak konkrétně vám nefungují? Aplikace dostává v rámci možností stejné updaty jako nová aplikace.
nebylo to nahodou puvodne mysleno tak ze v clasic verzi nikdy nebudou nove "features"? A bude pro ty, kdo chteji hrat starou verzi? Takze zadni mazlicci, zadna pevnost, zadne podsveti, zadne tornado, ...

Pokud ne tak nejak nevidim smysl, proc tuhle verzi udrzovat.
__________________
there are 10 kinds of people
those who understand binary code and those who do not

Naposledy upraveno Ceris; 30-04-2018 v 08:21.
Odpovědět s citací
Odpovědět

Možnosti
Zobrazování

Pravidla přispívání
Nemůžete zakládat témata
Nemůžete odpovídat
Nemůžete přidávat přílohy
Nemůžete upravovat své příspěvky

BB kódy: Zapnuto
Smajlíci: Zapnuto
[IMG] kód:Zapnuto
HTML kód:Vypnuto

Přejít do sekce


Zobrazený čas je SEČ +2. Aktuální čas 10:53.


Běží na: vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'