Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #11  
Staré 02-10-2018, 19:35
Avatar hráče Kubin8
Kubin8 Kubin8 je offline
Strašidlo
 
Datum registrace: Sep 2015
Příspěvky: 51
Standardní Další chyby v remaster

Mizející nápis "Hospoda"
V menu čas od času z toho horního tlačítka zmizí nápis "Hospoda". Zatím jsem si všiml, že to udělá po zrušení úkolu, nebo přeskočení úkolu pomocí přesýpacích hodin. Nápis se po chvíli zase vrátí, ale rozhodně by tam měl být celou dobu.

Cechovní bitvy
V cechovním souboji jsem si všiml nějakých chyb. Při některých soubojích bojových mágů letěla ohnivá od jednoho hráče dvakrát, dále se mi stalo,ž e vždy chyběla animace druhého hráče, vypadalo to, jako kdyby jel jeden hráč několikrát po sobě, i když životy se postupně obíraly oběma, jenom druhý "nebojoval". To se střídalo po poražení postavy. Jednu chvíli hrál několikrát hráč na levé straně, poté hráč na druhé straně.

Posouvání v Síni slávy, kopírování textu v řádku na psaní
V remaster verzi se v Síni slávy nedá posouvat šipkami nahoru a dolů. Nevím, jestli to chybí záměrně, osobně mi to docela chybí.
Dále jsem si všiml že při kopírování do řádku pro vyhledávání se objeví i nápis "Paste". Zkopíruji např. "sněhulák", po vložení se objeví "sněhulákPaste"

Nové animace průzkumníků
Jedná se spíš o vizuální záležitost. Nové animace soubojů u průzkumníků jsou moc pěkné, munice letí hezkým obloučkem, pro luky a kuše dokonalé. Bohužel, pokud bude chtít Playa zanechat ve hře prvky reality, bude muset rozlišit animace pro luky a zbraně, protože je nesmysl, aby Kill-o-Matic 5000 střílel také takovýto oblouček. Náboje z pušky prostě letí rovně.



Doplň. info: Chrome s Adblockem, třída Bojový mág na novém serveru w27

Naposledy upraveno Kubin8; 02-10-2018 v 19:38.
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to Kubin8 For This Useful Post:
  #12  
Staré 06-10-2018, 17:37
Avatar hráče BedaNehy1
BedaNehy1 BedaNehy1 je offline
Kostlivý bojovník
 
Datum registrace: Nov 2016
Umístění: Někde mezi Minas Tirith a Stormwindem
Příspěvky: 10
Post Cech-aktivita

Když jdu do cechu, tak se mi zobrazuje že já sám jsem neaktivní. Po chvíli hraní, nebo po znovu-načtení stránky to už ukazuje dobře.

Naposledy upraveno BedaNehy1; 06-10-2018 v 18:15.
Odpovědět s citací
  #13  
Staré 06-10-2018, 18:20
Avatar hráče BedaNehy1
BedaNehy1 BedaNehy1 je offline
Kostlivý bojovník
 
Datum registrace: Nov 2016
Umístění: Někde mezi Minas Tirith a Stormwindem
Příspěvky: 10
Post Chat

Když nějaký hráč z cechu pročistí podzemí (porazí finálního bosse), tak to kromě jména podzemí, napíše i popisek:
Ty uvozovky by tam taky nemusely být, a rozhodně by se také mělo zapracovat na skloňování.
-------------------------
A zase to skloňování:
Myslím že tyhle češtinářský chyby, byly i v dříve, ale nebylo by od věci to opravit.

------------------------
Dále když se mnou bojuje nějaká nestvůra, která používá pěst, dělá zvuk jako když bojuje člověk. Je velmi nereálné, když na vás s těmito zvuky ůtočí třeba takový medvěd. Rozhodně bych přidal nějaký zvuk vrčení, nebo něco takového.

Naposledy upraveno BedaNehy1; 06-10-2018 v 18:32.
Odpovědět s citací
  #14  
Staré 06-10-2018, 20:40
Avatar hráče BedaNehy1
BedaNehy1 BedaNehy1 je offline
Kostlivý bojovník
 
Datum registrace: Nov 2016
Umístění: Někde mezi Minas Tirith a Stormwindem
Příspěvky: 10
Exclamation Atributy

Tak píšu znova.
Chyba je u postavy, když najedete na nějaký atribut tak se dole zobrazí něco, co by tam nejspíš být nemělo.

Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to BedaNehy1 For This Useful Post:
  #15  
Staré 22-10-2018, 22:41
jurda92 jurda92 je offline
Bezbožný mnich
 
Datum registrace: Dec 2015
Příspěvky: 173
Thumbs down

v beta verzi se nemohu prihlasit, protoze mam ve jmene cesky znak
Odpovědět s citací
  #16  
Staré 23-10-2018, 19:33
Logofon Logofon je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Oct 2018
Příspěvky: 1
Standardní

Lze útočit na mazlíčky ikdyž všechny mám

Naposledy upraveno Logofon; 23-10-2018 v 19:53.
Odpovědět s citací
  #17  
Staré 23-10-2018, 19:54
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: Nikde
Příspěvky: 6,353
Standardní

Citovat:
Původně založeno jurda92 Zobrazit příspěvky
v beta verzi se nemohu prihlasit, protoze mam ve jmene cesky znak
Vyzkoušel jsem to a mně to funguje. Skutečně máte na tomto serveru takovou postavu?

Citovat:
Původně založeno Logofon Zobrazit příspěvky
Lze útočit na mazlíčky ikdyž všechny mám
Mohli byste prosím napsat na podporu, abych mohl chybu prověřit osobně? Děkuji

Skloňování bohužel nijak vyřešit nemohu. Šablony pro texty jsou pro všechny země stejné. Když se text opraví někde, tak jinde to bude zase špatně skloňované, protože se tam daný text jen doplňuje v podobě proměnné. Vedení je o tom samozřejmě informováno a tento problém není jen u nás.

Ony ty projektily ze pušky také nemusí lítat rovně, když se střílí na velkou vzdálenost. Chápu, že to ale nevypadá dobře.

Většina chyb hlášených zde již byla opravena.

Naposledy upraveno slOn; 23-10-2018 v 20:00.
Odpovědět s citací
  #18  
Staré 23-10-2018, 22:38
Avatar hráče Kubin8
Kubin8 Kubin8 je offline
Strašidlo
 
Datum registrace: Sep 2015
Příspěvky: 51
Standardní Žabloid - chybí ikona

U prvního stinného mazlíčka mi chybí ikona a je tam pouze bílé prázdné pole. Mazlíček je na lvl 100
(český s1, google chrome)



EDIT: 24.10.2018 BUG OPRAVEN

Naposledy upraveno Kubin8; 24-10-2018 v 11:21.
Odpovědět s citací
The Following User Says Thank You to Kubin8 For This Useful Post:
  #19  
Staré 23-10-2018, 23:21
Bortas Bortas je práve online
Bezbožný mnich
 
Datum registrace: Nov 2012
Příspěvky: 170
Standardní

Hm, dovolím si menší OT, docela by mě zajímalo, k čemu budou sloužit ty volná políčka nad staty mazla, žeby něco na způsob výbavy pro mazly?
Odpovědět s citací
  #20  
Staré 23-10-2018, 23:41
jurda92 jurda92 je offline
Bezbožný mnich
 
Datum registrace: Dec 2015
Příspěvky: 173
Standardní

Citovat:
Původně založeno slOn Zobrazit příspěvky
Vyzkoušel jsem to a mně to funguje. Skutečně máte na tomto serveru takovou postavu?
na cz serveru to jde bez problemu (na int jsem to nezkousel, tam asi taky), ale na jinych napr. de to nebere cz znaky
btw. kdybych tam takovou postavu nemel, tak by to napsalo, ze jmeno je k dispozici
Citovat:
Původně založeno Bortas Zobrazit příspěvky
Hm, dovolím si menší OT, docela by mě zajímalo, k čemu budou sloužit ty volná políčka nad staty mazla, žeby něco na způsob výbavy pro mazly?
to je jen na jidlo
Odpovědět s citací
Odpovědět

Možnosti
Zobrazování

Pravidla přispívání
Nemůžete zakládat témata
Nemůžete odpovídat
Nemůžete přidávat přílohy
Nemůžete upravovat své příspěvky

BB kódy: Zapnuto
Smajlíci: Zapnuto
[IMG] kód:Zapnuto
HTML kód:Vypnuto

Přejít do sekce


Zobrazený čas je SEČ +2. Aktuální čas 23:27.


Běží na: vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'