![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ahoj, aktuálně jsem level 250+ a mám takový problém, že mám strašně málo procent v albumu. Ostatní hráči kolem mě mají i 90% a já mám sotva 75 %.. má otázka zní, jak můžu získat ty věci co mi chybí? Nemám čas ani houby na to, abych útočil na všechny hráče v žebříčku..
![]() Díky za každou radu ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Postupně vybírat hráče s předměty, které potřebuješ a každých 10 minut útočit . . .
|
||||
|
||||
![]()
Houby nepotrebujes, spis cas, ale da se udelat album na 90% za den na PC, na tabletu, nebo telefonu to neni uplne pohodlny, ale na PC vyhledat hrace s vecma je easy, obzvlast, kdyz se muzes pohybovat sipkama v Sini slavy, tak to jde raz dva.
Hledat potom nejake epicke (a jeste hur sezoni) veci, to je uz treba na delsi hledani, ale to uz muzes mit album na 95% ostatnich veci. Ale tohle je jedna z mala veci, ktere si hrac opravdu musi svoji cinnosti zaslouzit a neco pro to udelat. Ne jenom klikat a cekat. |
|
|||
|
|||
![]()
Stačí si stáhnout album helper a jedeš bez problému, za den to máš i bez hub.
|
|
||||
|
||||
![]() Citovat:
Ale kdyz neni hrac vylozene liny, tak to udela i bez nej. Obzlast po tu dobu, nez se vysplha na takovy level, tak by mel po troskach album ctyrikrat udelany tak na 90% minimalne. |
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Albumhelper, který myslí on, je aktivní program, který po tobě bude chtít heslo, přes něj se dostane na server, kde sám hledá a dává ti tipy na hráče, kteří mají nejvíce předmětů, které tobě chybí. Tím zatěžuje server a nejen z tohoto důvodu je zakázaný. Samozřejmě pokud si jen najdeš externí databázi předmětů, přes kterou si jen kontroluješ konkrétní itemy, které ti chybí, je vše v pořádku.
|
|
||||
|
||||
![]() Citovat:
§ 5 Zneužití chyb a skriptování/podvádění Opatření, která způsobují nadměrný přenos dat na serveru (např. automatické obnovování) nebo která mají narušovat průběh hry, se nesmějí provádět. Povoleny nejsou zejména automatické a poloautomatické skripty, které provádějí dotazy do databáze nebo spouštějí herní mechanismy.
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
Naposledy upraveno bydway; 12-02-2018 v 09:05. |
The Following User Says Thank You to bydway For This Useful Post: | ||
|
|||
|
|||
![]()
Dle poskytnutí informací z vedení by tato stránka (http://en.4m7.de) neměla nijak porušovat herní pravidla.
|
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|