![]() |
![]() |
![]() |
|
Pomoc & Otázky Chcete se na něco zeptat, co vám není jasné? Zde je sekce pro vás! |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|||
|
|||
![]()
Mohu se zeptat má někdo stejný problém s telkou jako já? Dva měsíce žádná nechodila, ale tet pravidelně s každého úkolů, ale po kliknutí na ní se mi žádná reklama neotevre. Děkuji za odpovědi.
|
The Following User Says Thank You to Wolfik101 For This Useful Post: | ||
|
|||
|
|||
![]()
Tento problém má více hráčů. Bedna neobsahuje reklamu a tak nic nevidíš. S tím však nic neuděláš. (Vlastně ano, ale to zde nechci rozebírat)
Naposledy upraveno Senzo; 03-03-2018 v 08:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Taktiež mám ten problém. Nechápem prečo sa prestali spontánne zobrazovať reklamy. Ešte pred necelým týždnom všetko fungovalo tak ako má.
|
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
jinak jestli se vam zobrazuji reklamy aspon obcas, tak mate stesti, na S1 jsem posledni reklamu videl kolem vanoc a predtim tak 2 roky ani jednu
|
|||
|
|||
![]()
Jen doplním, že se reklamy neobjednávají u playi, ale u externí společnosti, která s playou spolupracuje. Playa tedy nemá vůbec žádnou možnost, jak tyto reklamy ovlivnit, jedině spolupráci ukončit a poté už reklamy nebudou vůbec žádné.
|
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|