![]() |
![]() |
![]() |
|
Těsná vítězství/porážky Vyhráli jste nebo prohráli jen o vlásek a chcete se tím pochlubil? Pište sem. |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
||||
|
||||
![]()
Konečně padl ten zmetek Voldemort, Ochránce i Neuhořelka a 703 tornádo
![]() ![]()
クモ[SPIDDER]= Black Moon (cz) Server: 1/ Class: Vampire/ Clan: Metal Heads Shakes & Fidget (cz) Server: 1/ Class: Demon Warrior/ Guild: LightFall /sig\ Server: 5/ Class: Demon Mage/ Guild: DeathDay Server: 6/ Class: Demon Mage/ Guild: Metal Heads Za registraci a následné nutné ověření emailu přes mé rec děkuji (+ S4 a 2 .de servers- W1 & W3) |
The Following User Says Thank You to Spidder For This Useful Post: | ||
|
|||
|
|||
![]()
Čo že si to za level? Nech viem dokedy mám čas
![]()
|
|||
|
|||
![]()
406 je to tam napsaný
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Je to na obrázku, jen 406, jsem to asi rok a půl nehrál
![]() Tady slabé staty: ![]()
クモ[SPIDDER]= Black Moon (cz) Server: 1/ Class: Vampire/ Clan: Metal Heads Shakes & Fidget (cz) Server: 1/ Class: Demon Warrior/ Guild: LightFall /sig\ Server: 5/ Class: Demon Mage/ Guild: DeathDay Server: 6/ Class: Demon Mage/ Guild: Metal Heads Za registraci a následné nutné ověření emailu přes mé rec děkuji (+ S4 a 2 .de servers- W1 & W3) |
|
||||
|
||||
![]()
Sice pozdě, ale přeci jen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Průzkumník to má mnohem jednodušší
TvojeSmrt: Tornádo posunuto na 813, bohužel válečníky nedávám, ostaní na 1-3 pokusy, válečníky asi na 300+
|
||||
|
||||
![]() Citovat:
Skušný, já level 411 a 851 tornád. ![]() ![]() ![]() Naposledy upraveno TvojeSmrt; 11-10-2018 v 21:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Tak další,ale s mágem
![]() ![]()
Zobrazování | |
|
|