![]() |
![]() |
![]() |
|
Strategie & Taktiky Zde se můžete ptát na to, jak vylepšovat vaší postavu, jak hrát jakou třídu, jaké předměty zvolit a obecně na otázky, jak hru hrát co nejlépe. |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
||||
|
||||
![]()
Když jsem si zakládal profil, samozřejmě jsem si vzal warriora, takže teď mám "nejbližšího" společního barbara bez štítu :/. Oproti ostatním postavám celkem nevýhoda. Máte nějaký tip, jak to vykompenzovat?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nevýhoda to není, lukostřelci a mágové by neměli šanci mu ten štít dát, proto tam není. A ty jako war máš na štítu 25% na výhyb, takže... A stejně v hodně podzemkách záleží hlavně na kunigundě.
|
|
||||
|
||||
![]() Citovat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tak chtělo by to, aby Bert k něčemu byl. Pomalu mám pocit, že je jedno, jestli na něm mám full epik equip s gemama nebo jestli na něm mám pár obyčejných věcí. Maximálně proti mágům je Bert znát, ale i tak je to oproti těm životům fakt jenom mizivé procento v porovnání s Markem a Kunigundou.
|
The Following User Says Thank You to JanPapousekGrznar For This Useful Post: | ||
|
|||
|
|||
![]()
valecnik je praveze co sa tyka vybavy... luk/carodej po preplachnuti zbrane mozu dostat zbran na valecnika, co je polovina krystalov, zato valecnik vzdy dostane 2nasobok po preplachnuti, lebo luky a hulky su za 2... a este sa stazuje, ze ma takuto vyhodu
|
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|