![]() |
![]() |
![]() |
|
Off Topic Prostě pokec o věcech, které nemusí být spojené jen s Shakes and Fidget. Můžete si zde povykládat o všem v rámci pravidel fora. |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|||
|
|||
![]()
Ahoj
Kupujte houby, je vám to k ničemu. Stejně vás sestřelí slabší level. To štěstí z Hamburku je k ho..u. Houbičkáří jenom utrácí a smysl 0. To štěstí je spíš pro neplatiče.. Jen tak dál Playa, bez hub to jde líp.. Ta touha, čas doplní.. Tahle hra má primát, funguj free a vyplatí se to.. NEKUPUJTE HOUBY, NEMÁ TO CENU.. Howgh |
|
||||
|
||||
![]()
Tak po tomhle si musím ihned koupit dalších 3000 hub
![]() Btw.: Myslím si, že je na každém z nás do čeho své investice dáme. ![]() JINAK ŠPATNÁ SEKCE ![]() Naposledy upraveno TvojeSmrt; 20-04-2018 v 10:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Jelikož jste neuvedli konkrétní chybu, tak jsem vlákno peřesunul. Navíc se zřejmě jedná jen o vlákno napsané v záchvatu vzteku, čemuž svědčí způsob vyjadřování. Nevím, jestli se pletu, ale nikde jsem ve hře nenašel možnost zakoupit za houbičky ochranu proti porážení nižší úrovní. To, že si kupujete houbičky neznamená, že jste okamžitě nejlepší a máte nad nehoubičkáři vždy navrch. Ještě jsem nikdy nezažil žádnou komplexnější hru, kde by o síle postavy vypovídala jen její úroveň. Pokud ano, tak tam byl zahrut i faktor hráče a jeho schopnosti, což zde při soubojích není, potože jsou automatické. Existují zde také nějaké statistiky (atributy) a štěstí. Pokud chcete vyhrávat vždy nad někým, kdo má menší úroveň než vy a kdo nekupuje premiovou měnu, musíte si najít jinou hru.
Naposledy upraveno slOn; 20-04-2018 v 10:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
Ale v soubojích už to nemusí platit, zvláště když "nehoubičkář" jede na sílu postavy a nežene se na level. A když má k tomu štěstí na výbavu, tak může občas porazit i těžkého houbičkáře. A to je myslím dobře. |
|
||||
|
||||
![]()
Jsem si docela jistý, že pokud se zaregistruji na novém serveru a nebudu si kupovat houby, tak si po prvním dni už v top 100 ani neškrtnu.
Tak nevím, jakým způsobem tato hra o houbách není. Naopak SF je naprosto čisté pay to win. Nicméně souhlasím, že smysl kupování hub je nulový. To už radši koupím rohlíky a půjdu krmit kachny. |
The Following User Says Thank You to Chicony For This Useful Post: | ||
|
||||
|
||||
![]() Citovat:
Koupíš houby, v hospodě vyměníš za pivo, dostaneš víc úkolů a díky tomu získáš "rohlíky pro kachny" ![]()
Zobrazování | |
|
|