Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  

Zpět   Shakes & Fidget - The Game - Supportforum > Hra & Podpora > Pomoc & Otázky

Pomoc & Otázky Chcete se na něco zeptat, co vám není jasné? Zde je sekce pro vás!

Odpovědět
 
Možnosti Zobrazování
  #1  
Staré 09-01-2019, 21:39
pista107 pista107 je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Jul 2012
Příspěvky: 2
Question přepnutí na flash verzi

Remaster verze se mi na mém počítači nechce vůbec najet ( možná by najela kdybych to nechal najíždět 100 let). Řešení vidím spuštěni hry ve flash verzi. Ale je vůbec nějaká možnost zapnout hru ve flash verzi aniž bych se musel dostat do remaster verze hry a tam to přepnout?
Odpovědět s citací
  #2  
Staré 09-01-2019, 21:58
LJ.21 LJ.21 je offline
Kutnonoš
 
Datum registrace: Jul 2013
Příspěvky: 84
Standardní

Přidej za URL tohle: /index.php?platform=flash
Odpovědět s citací
  #3  
Staré 09-01-2019, 22:33
Ceris Ceris je offline
AfterDarkor
 
Datum registrace: Aug 2010
Příspěvky: 844
Standardní

me se taky remastered verze pri prvnim spusteni nechtela nacist, porad mi tam v progress baru behalo nacitani sikmo (asi neco jako "nevim, jak dlouho to bude trvat"), tak jsem obnovil stranku (F5) a uz se mi to zacalo nacitat normalne (progress bar se zacal "plnit")
__________________
there are 10 kinds of people
those who understand binary code and those who do not
Odpovědět s citací
  #4  
Staré 09-01-2019, 23:51
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: V divočině
Příspěvky: 6,808
Standardní

Citovat:
Původně založeno pista107 Zobrazit příspěvky
Remaster verze se mi na mém počítači nechce vůbec najet ( možná by najela kdybych to nechal najíždět 100 let). Řešení vidím spuštěni hry ve flash verzi. Ale je vůbec nějaká možnost zapnout hru ve flash verzi aniž bych se musel dostat do remaster verze hry a tam to přepnout?
Prosím chybu podle této šablony - stačí bod 1) a 5) v tomto případě:

Citovat:
1) Popis chyby: co jste dělali, když se chyba vyskytla?



5) Váš prohlížeč, číslo verze, instalované addony, operační system, internetové připojení a poskytovatel internetu
Odpovědět s citací
  #5  
Staré 10-01-2019, 18:24
pista107 pista107 je offline
Kostlivec
 
Datum registrace: Jul 2012
Příspěvky: 2
Standardní

Dnes umožnili při načítaní přepnutí do flash verze, takže jsem ten trik (Přidej za URL tohle: /index.php?platform=flash) ani nemusel zkoušet.

P.S.: problém vidím v tom že používám starší počítač s win XP, prohlížeče jsem totiž prostřídal ( všude fail) a přípojením to taky není, neboť ne můj noťas se do hry v naši domácnosti dostal.
Odpovědět s citací
  #6  
Staré 10-01-2019, 19:28
slOn slOn je offline
Community Manager
 
Datum registrace: Jul 2010
Umístění: V divočině
Příspěvky: 6,808
Standardní

Napište mi prosím i tak požadované údaje, ať to mohu předat dál. Když už nebude možné hrát na flash verzi, tak se vám to bude hodit.
Odpovědět s citací
  #7  
Staré 10-01-2019, 23:16
Ceris Ceris je offline
AfterDarkor
 
Datum registrace: Aug 2010
Příspěvky: 844
Standardní

Citovat:
Původně založeno pista107 Zobrazit příspěvky
Dnes umožnili při načítaní přepnutí do flash verze, takže jsem ten trik (Přidej za URL tohle: /index.php?platform=flash) ani nemusel zkoušet.

P.S.: problém vidím v tom že používám starší počítač s win XP, prohlížeče jsem totiž prostřídal ( všude fail) a přípojením to taky není, neboť ne můj noťas se do hry v naši domácnosti dostal.
jakou verzi prohlizecu pouzivas? ono je totiz mozne ze vzhledem k tomu, ze Microsoft uz par let winxp nepodporuje, ze na prohlizece pro tenhle OS zadne updaty uz nevychazi, takze ti chybi jakakoliv podpora pro webgl a unity
__________________
there are 10 kinds of people
those who understand binary code and those who do not
Odpovědět s citací
  #8  
Staré 11-01-2019, 19:34
Avatar hráče Speedee35
Speedee35 Speedee35 je offline
Černý fantom
 
Datum registrace: Feb 2017
Příspěvky: 130
Standardní

Mám stejný problém,ale s win vista.
Odpovědět s citací
  #9  
Staré 11-01-2019, 21:45
Ceris Ceris je offline
AfterDarkor
 
Datum registrace: Aug 2010
Příspěvky: 844
Standardní

Citovat:
Původně založeno Speedee35 Zobrazit příspěvky
Mám stejný problém,ale s win vista.
vzhledem k tomu, ze visty uz taky nejaky ten rok podporovane nejsou bych rekl, ze to bude stejny problem
__________________
there are 10 kinds of people
those who understand binary code and those who do not
Odpovědět s citací
  #10  
Staré 12-01-2019, 00:00
Avatar hráče Speedee35
Speedee35 Speedee35 je offline
Černý fantom
 
Datum registrace: Feb 2017
Příspěvky: 130
Standardní

Však jo,jsem napsal,že to je stejný problém.
Odpovědět s citací
Odpovědět

Možnosti
Zobrazování

Pravidla přispívání
Nemůžete zakládat témata
Nemůžete odpovídat
Nemůžete přidávat přílohy
Nemůžete upravovat své příspěvky

BB kódy: Zapnuto
Smajlíci: Zapnuto
[IMG] kód:Zapnuto
HTML kód:Vypnuto

Přejít do sekce


Zobrazený čas je SEČ +2. Aktuální čas 00:02.


Běží na: vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'