![]() |
![]() |
![]() |
|
Hřbitov Zde odpočívají postavy, které odešly do věčných lovišť. R.I.P |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
|
|||
|
|||
![]()
Díky novému update na android končím s hrou. Petr258 s20
Naposledy upraveno petr258; 20-07-2015 v 13:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Děláš chybu.
|
|||
|
|||
![]()
Asi se za tebou přidam.
|
|||
|
|||
![]()
No, pokud někdo udělal velkou chybu tak to byli Němci s tim updatem. Myslim, že škod napáchali víc než hodně. Docela by mě zajímalo, kolik lidí z těch, co se hrou chtěli končit díky updatu zůstalo, jsou spokojený a nakupujou houbičky, protože lidí, co doteď bylo v podstatě spokojených, ale díky updatu skončilo nebo skončit chce, není zrovna málo. Jsem docela zvědav na tempo otevírání nových serverů v porovnání s dobou, kdy na nich běžela původní oblíbená verze, tzn. jak nová verze potáhne nový hráče nebo přiměje stávající hráče rozšířit svoje aktivity na další servery...
|
|
||||
|
||||
![]()
Já to hraju od 25.5.2011 a se hrou rozhodně skončit nehodlám mám levl 256 a hraju bez hub je v tom spousta práce takže kdybych končil byl bych blbej. Ten kdo tu hru má opravdu rád tak s tim neskončí jenom kvůli updatu. Za tu dobu co to hraju tak bylo updatů , ze začátku nebylo ani album , takže já jsem na to zvyklej , proto mi to nevadí.
Naposledy upraveno Torfík; 31-08-2015 v 09:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citovat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Podle mě ale ten novej update bude pecka!
![]() |
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|